dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

the backstreets of marrakech

 

 

 

För någon vecka sen åkte jag och nio kompisar till Marrakech i Marocko i fem dagar. Ni kanske minns? Den staden tog mig fullständigt med storm. Något som jag tyckte absolut mest om var det stimmiga, vilda och oväntade på gatorna där. Allt kändes så levande. Överallt var åsnor, motorcyklar, barn, marknadsstånd, kattungar, kryddtorn, försäljare och hästar. Det finns säkert något system för hur det går ihop men i mitt huvud var det total kaos och det kändes som att jag skulle bli påkörd hela tiden. Tur ändå att så få dricker alkohol där, känner jag.

Jag kan 100% tänka mig att det här är något som många avskyr med Marrakech, men alltså. Hjärta på allt! Obs för obildad mening men hittar ingen annan liknelse än att det kändes som marknaderna i Aladdin. Så mycket att se, så mycket som händer. Kanske att jag gillade det så mycket för att jag var som ett barn som bara följde med sina föräldrar på semester eftersom att vi var en kompisgrupp på nio pers.

Hoppas jag får åka tillbaka.

x Linn
10 Responses
 • Ellen
  11 . 06 . 2017

  Marrakech hamnar på listan av platser jag vill besöka efter dina inlägg om resan. ser så himla fint ut överallt!

  • Linn
   12 . 06 . 2017

   alltså det är en så knäpp stad! helt galen, men magisk

 • June
  11 . 06 . 2017

  Så fint, elsker å se bildene dine fra Marrakech!

  • Linn
   12 . 06 . 2017

   Vad glad jag blir! Då ska du få se massa fler, vänta bara!

 • myra
  11 . 06 . 2017

  Off topic, men kan du inte ordna så att headern inte stjäl så mycket plats av blogginläggen? Vet inte om det bara är min dator men den är onödigt stor – blir dock mindre när jag klickat på ett specifikt inlägg?

  • Linn
   12 . 06 . 2017

   hmmm! låter konstigt. mejlar dig på en gång så ska vi se om vi kan fixa 😀 tack för feedback!

 • Moa
  12 . 06 . 2017

  Underbar liknelse!! ❤️

  • Linn
   12 . 06 . 2017

   Puss!

 • Malin
  12 . 06 . 2017

  alltså, jag blir så glad varje gång det kommer ett inlägg från marocko! jag har velat åka hit länge, och blir inte mindre sugen nu, när jag ser dina bilder. när du är klar med resan, har du lust att skriva lite om var ni bodde och så? till exempel det där stället med rosenträdgården! är nämligen, som sagt, grymt sugen på att åka dit!

  • Linn
   13 . 06 . 2017

   meeeen vad kul! hold on tight, det kommer flera! Jag ska se om jag får tid att sammanställa allt från marocko för city guides är det som tar absolut längst tid. men kanske att det kommer ett inlägg. tack för förslag i vilket fall!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *