dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

our last night in marrakech

Posted on

Det är onsdag, vilket i Brittland heter “hump day”, för det är mitt i veckan och den hårdaste dagen. Själv tänk jag bara på Black Eyed Peas låten, men maybe that’s just me. Jag mår faktiskt rätt bra just nu. Det är mycket på jobbet och utanför jobbet, men inga saker som får mig att må dåligt, eller bli tung i kroppen. Det får mig dock att fota lite, så jag kikade tillbaka i mina mappar på datorn och hittade bilder från sista dagen på min semester i Marrocko. Har inte visat dom, och de är värda det.

 

 

Hyrde en riad med åtta vänner. I mitten av den låg vår pool och mosaik-borden som vi fick frukost på varje morgon. Hur Marockos städer är uppbyggda är helt magiskt. Allt så ingömt, så vackert.

 

 

När vi badade här sista dagen kom en av dom som jobbade där och slängde en hel korg med rosblad över oss. Otroligt märkligt romantiskt och obehagligt samtidigt.

 

 

Riaden hade fyra våningar och tornade upp sig med två ojämna takterasser med perfekt utsikt över alla tv-antenner och terrakottafärgade takåsar.

 

 

Daniel.

Vi brände fotsulorna på heta spiraltrappor när vi sprang mellan terasserna och poolen, spelade kort, brände axlarna, bläddrade i böcker. När molnen kom var de välkomna. Några timmar tidigare exploderade en tändare för att det var så förbannat varmt.

 

 

Olivia

 

 

Amel

 

 

Så gick solen ned och allt blev bärnstensfärgat.

 

 

Yours truly fångad av en nordafrikansk stormvind.

 

 

Det hånglades, spelades, skålades. Sen gick vi vilse i medinan både innan och efter att vi gick och åt en feast till middag. Så var vår semester slut.

 

 

Resten av vår resa till Marrakech:

the backstreets of marrakech

beldi country club in marrakech

marrakech madness

yves saint laurent & jardin majorelle

in a field of roses

a Moroccan basket bag

 

x Linn
3 Responses
 • matilda
  05 . 07 . 2017

  Åh så vackert. Vill också ha en balkong med pool nedanför. Gärna i marrakech också. Kroatien kunde också fungera.

  • Linn
   06 . 07 . 2017

   jag med! och väder som gör att vi kan bada i den innan och efter jobbet varje dag haha

 • Malin
  06 . 07 . 2017

  alltså, så glad att du visat bilderna och samtidigt så ledsen nu när de är slut! jag är så grymt sugen på att åka till marocko och marrakech. om du vill och har lust, kan du dela med av länken till riaden på airbnb?! det hade varit guld <3 bodde ni på samma hela tiden, förresten? och för övrigt, så härligt att höra att du mår bra i ditt liv! det är så skönt när sådana tillfällen inträffar! kram och tack för en fin blogg!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *