dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Första dagen i Paris

Posted on

Just i denna sekund sitter jag bredvid Flora i en lobby till spa och hotellet La Gree des Landes i västra delen av Frankrike som ägs av Yves Rocher. Det är skönhetsmärket som tagit med mig till Frankrike om ni missat. Allt är så fint Det spelas jazz i högtalarna och solen kryper ner över fucking gröna kullar som sträcker sig ända in i horisonten. Jag är så zen. Min hud är len. Det finns bara wifi i lobbyn pga wellness ni vet. Snart ska vi svida om till vita morgonrockar och krypa ned i spat, kanske beställa ett glass rött, slumra till i någon dagsbädd, bläddra i en bok, smörja på lite mumsig kräm.

Lite såhär såg vår första dag ut som vi spenderade i Paris – världens stad. Måste måste måste boka biljett hit ner snarast.

Kom med tåget klockan 10.00 och Paris välkomnade mig med öppna armar. Har helt glömt hur vacker denna stad är. Allt golvar mig – byggnaderna, franska ordern och aggressiva tutningar från de arga trafikanterna.

Checkade in på mitt fantastiskt franskt vackra hotellrum, med detaljerade tapeter och egen terass.

Spelade Edith Piaf från min mobil och tog selfies i toaspegeln. Frankrike låg för mina fötter liksom!

Resten av alla youtubers och bloggare flög från Sverige och anlände en timme efter mig. Jag som kände mig vrålsnygg och fransk kunde alltså luta mig tillbaka och läsa lite med öppen balkong.

När de andra anlände blev vi körde genom stan till en restaurang i utkanten av en park.

Vi åt typisk fransk mat med massor av sås och potatis, drack vin och pratade. Fick äntligen hänga med Flora. <3

Passade 100% in.

Efter presentation av Yves Rocher där vi i labbrockar fick se alla lab där produkter tas fram åkte vi till deras flag ship store vid triumfbågen. Där – håll i er – fick vi plocka på oss exakt allt vi ville. Hur sjukt? Kan hända att jag gått lite over board men HUR KAN MAN INTE??! Allt skapat för att främja naturen istället för att förstöra den. Alla produkter har växter som bas och är gjorde med så lite påverkan på naturen som möjligt. Sånt gillar man ju.

Middagen spenderades under ett glasat tak på en stimmig restaurang någonstans på en smal gata. Franska män i lediga kostymer och yviga luggar överallt, gott rödvin och fantastiska brudar till sällskap.

Åt en hel kronärtskocka i förrätt.

Hade livets brud bredvid mig.

Satt här tills midnatt, beställde kaffe på knagglig franska och pratade inre resor, familjerelationer och meditation. Fantastisk. Paris fucking glittrade utanför när jag klättrade naken ned i hotellsängen och föll i en medvetslös sömn. Douze points à France.

x Linn
1 Response
  • Moa
    02 . 11 . 2017

    Åh vill veta vilka produkter du valde!! 😍

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *