dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

beldi country club in marrakech

Det är onsdag och himlen är trasigt regnig här i London. Fint ändå, gillar ju regn något oerhört, och speciellt efter att ha varit uppe halva natten för att bara se ett avsnitt till av Line of Duty säsong 2.

Jag förutspår att denna dag kommer flyta rätt obemärkt förbi så tänker att vi kan ta en titt på en mer händelserik dag i Marrakech, nämligen när vi åkte på en utflykt till Beldi Country Club:

 

 

Efter massage, ett dopp i poolen och lite drinks på takterassen i vår riad (huuuuur är den meningen ens på riktigt?) tog vi taxi för 50 dirham (45sek) ut till en annan mycket längre och fancy pool. Allt var trés bon. Som ni ser lärde jag mig franska flytande på denna resa.

 

 

Den poolen var redan tagen så vi gick till ytterligare en eftersom att det här stället kanske hade elva olika bassänger(!). Kolla gulligt crew. Är det inte såhär en tänker att semester borde va?

 

   

 

Bada är livet. HÖR NI DET – LIVET! Vi lekte lekar och förstörde all tyst zen som miljonärerna betalt för. Att resa nio personer är för kul.

På väggen vid poolen hade de en skylt som visade temperaturen. Allt under 24 grader ansåg de vara “too cold”. Tänk att ha en sån referensram på termometern.

 

 

Bassänghäng gör en hungrig så vi slog oss ned i skuggan för en trerätters.

 

 

Det här var alltså min förrätt. Kronärtskocka med pocherat ägg.

 

 

Killar i keps gillar man ju.

 

 

Matkomat var ett faktum så vi frågade om vi kunde få desserten liggandes horizontellt vid poolen istället. Det fick vi. Det här är Olivia föresten, den italiensk-kanadensiska drömmen jag har turen att hänga med.

 

 

Precis bakom våra solstolar var ett fält av rosor.

 

 

Berättade om det i detta drömmiga inlägg, men sammanfattat är huvudanledningen att de vill ha färska snittblommor i alla rum varje dag.

 

 

<3

 

 

Så blev det golden hour och vi spelade kort, tog kort och gjorde ingenting egentligen. Försökte ladda upp en instagram bild i två timmar. Gick inte.

 

 

Dags att utforska mer av området. De hade tennisbanor, barer, butiker, spa, trädgårdsland osv osv. Här är däremot det finaste – växthuset.

 

 

Perfekt för fest.

 

 

Tänkte att Daniel skulle fria här men det gjorde han inte. :((((

 

 

Alla tog en miljoner foton. 2000-talets reaktion när något blir överväldigande.

 

 

Ääähähhhähäh, orkar inte hur drömmig.

 

 

När solen var på g ned packade vi också ihop.

 

 

Känns som att hela resan till Marrakech var en enda lång, vacker solnedgång.

 

 

Och gav oss in på det konstanta prutadet av taxiresor.

 

 

Blev säkert lurade men vad gör det om hundra år. Vi åkte genom Marrakech som var bärnstensfärgat och lyssnade på brända skivor med Marrockanska hits. Vår chaufför tyckte vi gjorde ett bra (eller fruktansvärt) jobb med att sjunga med så vi fick med oss skivan.

 

x Linn
3 Responses
 • Amanda - Resan mot frihet
  31 . 05 . 2017

  Men gud så underbart det ser ut!

 • Ellen
  31 . 05 . 2017

  jag har sagt det förut och jag säger det igen – färgskalan på bilderna från resan <3 fy sjutton så fint!

 • Emilia
  31 . 05 . 2017

  alltså wow, ljuset i dessa bilder ger mig rysningar!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *