dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

what the hell is happening

Linn-Wiberg,-Tate-Modern Linn-Wiberg

me outside Tate Modern, my favourite museum in London

 

 

 

Ok, ni vet hur livet vänds totalt upp och ned ibland? Mestadels helst allt ihop exakt samtidigt. Det är vad som hänt nu och jag har inte haft en himla timme över de senaste veckorna. Det här har hänt sen vi pratade sist:

 

/Shit tons of work related stuff. Jag har intervjuat och skrivit ett reportage om en performance- & videokonstnär som kanske är det bästa jag någonsin skrivit.

/ Ett kreativt initiativ som jag beundrat på håll ett tag hörde av sig och frågade om jag ville bli en del av deras team. Obviously, sa jag. Dessutom skriver jag nu på en intervju med en världsstjärna för dom(!)

/ Sällan träffar jag vänner längre. Det finns noll ork kvar för annat än sova när jag väl är ledig. På facebook blinkar typ 11 meddelande olästa som jag vägrar öppna för att jag bara känner mig som världens sämsta vän. Det skrämmer mig.

/ Daniel och jag har i vilket fall möblerat om hela rummet som nu är en himla dröm. Måste visa er.

/ Stranger Things kanske är min nya bästa serie. Se omedelbart!

/ Jag berättade om min bokidé för vår kock på the bar och han började gråta. En kan tro att det är något dåligt, men det är faktiskt bevis på att jag måste skriva klart den.

/ Mina dagar på the bar är officiellt slut på söndag. Jag har samlat allt material jag behöver för min bok/mitt liv, men trodde aldrig att jag skulle vara så emotionell över att lämna.

Och det största av allt är att jag numera är heltidsanställd som Social Media & Content Executive på en tech startup som heter OnePulse. De jobbar med undersökningar av folks åsikter och beteende i relation till populärkultur. Så nu hänger jag inte runt i pyjamas längre utan går till jobbet varje morgon, dricker kaffe från kaffeautomaten och hänger med vår office dog Wednesday. Det är rätt coolt faktiskt och utmanande.

 

Japp, så lite sådär ser livet ut just nu. Hektiskt och kanske inte riktigt ett sommarlov. Hur fixar en det? Allt är så kul och jag vill inget annat än att göra det, men när tackar en ja och när säger en nej? Jag ser typ lugnt hav någonstans där i horisonten ändå.

Men hur sjutton har ni det? Jag har på riktigt saknat er. Har ni fått fräknar/ligga? Är sommaren lite sådär eller explosionsartard? Vore fint om ni kunde kommentera och berätta om något skit eller fint som ni varit med om den här sommaren. Den här platsen blir ju bara kul om ni är med.

 

 

Ok, you know how life turns completely upside down at times? Well, usually all at the same time actually. That’s been what has happened and there literally hasn’t been a single hour available for the past weeks. Since we spoke last this has happened:

 

/ Shit tons of work related stuff. I’ve interviewed and written a piece about a kickass performance & video artist that might be the best thing I’ve written yet.

/ I’ve been asked to be part of a creative initiative I’ve admired from afar and wanted to be a part of for a while. Obviously, I said yes. One of the first things I’m doing is interviewing a freaking world star, lol.

/ Rarely do I see friends anymore. All energy is just gone and the few moments I have off I just need to be at home and rest. On facebook messages are blinking unanswered and I refuse to open them because I feel like the worst friend. It frightens me.

/ Daniel and I have reorganised our entire room that now feels like a dream that I will have to show you.

/ Stranger Things might be my new series, and also highlight of my summer nights. Please watch it.

/ I told the chef at the bar about the plot for my book and he started crying. You might think that is bad, but actually it is proof of that I need to start writing on it again.

/ With that my days at the bar are coming to an end. I’ve got enough material for my life/my book and it is time to move on. Unexpectedly I feel all too emotional about it – of course.

/ But the biggest change of all is that I am now a full time Social Media & Content Executive at the tech startup OnePulse that work with consumer insights and opinions. Voila! I know go to work every morning (not in my pyjamas) and we have a coffee machine and an office dog named Wednesday. It’s pretty awesome and challenging and great.

 

And that is somewhat a sum up of my summer so far. Hectic and unexpected. Even though I’m grateful and excited to do so much, I hope things will calm down. How do you find the balance of knowing when to say yes and when to say no? Somewhere afar, in the horizon, I can spot more calm waters though.

But more importantly – how the hell have you all been this summer? I have seriously missed you. Do you all have freckles now? Have you gotten laid? Has this summer been a bit blah or like freaking fireworks?  It’d be so nice if you could comment and tell me about something amazing or shit that has happened to you, because this place is nothing without you.

 

Linn-Wiberg,-at-Tate-Modern

 

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

x Linn
51 Responses
 • Anna
  03 . 08 . 2016

  Grattis grattis grattis!!
  Sommaren är en blandning. Har fallit för någon som aldrig kommer bli min. Alltså verkligen aldrig som i “finns inte en chans på miljonen”. Jag nöjer mig med att få smaka på honom ibland, stryka honom över ryggen så att han somnar några timmar i min säng med huvudet åt fel håll och sen gråta när han gr ut för min dörr.
  Längtar efter mina vänner precis som du gör.
  Kram till dig <3

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   <3 <3 <3 men neeeeeej, vill skrika! är du hundra på att det inte går? håller tummarna för att du får det du vill, om ändå för ett litet tag

 • Nastasja
  03 . 08 . 2016

  Log stort när jag läste detta. Grattis till välförtjäntanta åstadkommanden, Linn! Ska bli så kul att följa dig i dett med 🙂

  Jag har precis haft 18 feta dagar i USA men när vi mellanlandade på vägen hem gick min moster och min pojkväns farmor bort inom 2h där. Livet är bitterljuvt alltså.

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   tack! <3 <3 usa alltså! vardå? hade så gärna velat spendera en sommar där. vad fruktansvärt att höra om din moster och pojkväns farmor, beklagar verkligen. ta hand om dig

 • D
  03 . 08 . 2016

  Kommenterar sällan men vill verkligen säga att FY FAN VAD KUL OMG. Stort grattis!!!!
  Jag ska börja plugga och flytta till en ny stad och är skitnervös och stressad på alla möjliga sätt. Äehhghggg

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   tack tack tack! och grattis själv. herregud, så spännande. förstår att du känner dig nervös, men såhär brukar jag tänka – att det värsta som kan hända är att allt blir skit och då MÅSTE man ändå inte stanna utan kan vända om och dra på EN GÅNG. och då har man i vilket fall testat! fast det är klart att det inte kommer bli så. skriv och berätta hur det går ok?

 • Katja
  03 . 08 . 2016

  men GRATTIS! vad himla fint med alla dessa projekter + jobb. det var du värt.

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   1000 tack, för komplimang och för att du kommenterar <3

 • Linda
  03 . 08 . 2016

  GRATTIS! satan va kul! själv gick klart min utbilding och fick ett as nice jobb på en gång, så om nästan precis en månad börjar jag mitt jobb som bagare/konditor! känns så fett! nu ska jag bara överleva resten av sommaren på mitt sommarjobb också, ehe.

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   okej först och främst – så himla coolt jobb! hurra för dig! det kommer gå galant ska du se, tyvärr så försvinner sommaren oftast bort rasande fort så när du anar det minst är allt över haha

 • Rebecka
  03 . 08 . 2016

  WOW vad himla häftigt att så mycket händer för dig just nu!! Jag känner att jag sitter hemma, mellan jobb, och skriver men ingenting händer. Kan du inte berätta hur du började få ut dina texter här på cyberspace? Jag har börjat skriva om alla mina resehistorier men hur tusan kommer andra läsa de? Hehe. Puss och kram!

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   gud vad jag känner igen den känslan alltså! även nu kan jag bara känna att herregud är det ens någon som läser/bryr sig? MEN det är också en fantastisk utgångspunkt. för ju fler som bryr sig och läser, desto mer censurerar du dig själv (tycker jag). mitt tips är att ha en kontinuitet i sitt skrivande, varesig du publicerar noveller eller intervjuer eller något annat, och se till att publicera x gången i veckan. sen ett tips är att kommentera på andras, och även samarbeta/intervjua/länka. men om det är skrivande du vill jobba med hade jag hört av mig till organisationer eller tidningar och pitcha ideer eller delta i tävlingar. hoppas det hjälper lite <3

 • *
  03 . 08 . 2016

  Grattis till allt, vad kul! Jag fick hångla till powerballader på en brygga under Skankaloss och fick ligga i ett enmannatält med en hipsterkille. Han ville inte byta byxor när det var så kallt på natten för att han matchade sin jeanskeps med sina jeansshorts och jeanskjorta, hur gulligt.

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   dör på den här kommentaren! alltså jag hoppas hoppas hoppas att du har ett foto på honom som du skriver ut och skriver ned exakt den här kommentaren för visst måste det vara något för historieböckerna? låter som det bästa med hipstersverige som i en liten ask. denimkillar och powerballader på bryggor förevigt.

   • Maria
    30 . 08 . 2016

    Det bästa av allt var att jag hade tagit med mig självlysande tatueringar och fixade så att han fick en blixt i pannan, tog faktiskt ett kort på honom när han har det! Vi hängde lite med hans bror senare på natten och hånglade så mycket att han avbröt oss och bara “ni är jättefina och så men kan ni inte umgås lite med mig också?”

 • Sophie
  03 . 08 . 2016

  Shiiiit mannen! Grattis på allt häftigt som händer, yo! Hoppas vi får veta mer om allt sen här 😉

  Min sommar har varit över all förväntan, Linn, tackar som frågar! Jag och en snubbe råkade bli pangbom-dunderkära i varandra – han flyttade till Berlin – jag har hälsat på flera gånger – ska flytta in om sisådär 3 veckor. Jag har både fått fräknar och ligga.

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   men lägg av vilken sommar! och kärlek! och berlin! låter som en bok och jag vill veta mer mer mer

 • Martina
  03 . 08 . 2016

  Hej Linn, kul när du skriver att du vill veta vad som händer. Min första dröm kärlek, min första pojkvän, mitt första ligg. Vi träffades slumpvis i Sydney tio år senare. Aldrig slutat vara kär i honom. Han berätta hur dum han var som släppte taget och efter ett halv år så sa jag ja, vi kör igen. Så nu bor vi i min lägenhet här i Berlin och jag är så säker på honom. WOOP!!! Så massa ligg o festival och häng i Berlin! Det är vad det har blivit. Vill också säga Linn! Du är så sjukt bra som bara våga säga nej till jobb som är sisådär för att bara slänga sig ut till något nytt!! och det där med att inte svara på meddelanden på ett tag, äsch det är ju hur lungt som helst! Det är som du har varit borta på en liten semester. Svara när du känner för det 😀

  • Linn
   11 . 08 . 2016

   Alltså jag vill ALLTID veta vad som pågår med er! Gör mig så glad när ni knappar in era tankar eller åsikter eller drömmar eller vad ni gjort – så keep it up! Din historia är som en himla saga, hur är det ens möjligt att sånt händer i verkligheten <3 Att springa in i sitt livskärlek en gång är ju ett mirakel, så att göra det igen och på andra sidan jorden – omg.
   och tack för peppen för att säga nej, jag jobbar på det men det är tufft. tips?

 • Daria
  03 . 08 . 2016

  Congratulations!! It all sounds so good, you have done so much and changed your life in the time of a month! 🙂 x

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   Thanks babe! it is unbelievable how much things can shift/happen in such a short amount of time. also, want to say thank you for commenting so often – it always puts a smile on my face to see your name in the comments and it makes blogging so much more fun xx

 • Alltså fyfaan vad kul Linn! Grattis! Du är fett värd detta.

  Min sommar har varit en blandning av sjukt rolig/intressant och rövjobbig.
  På pluskontot:

  + Jobbat med världens mest underbara och kompetenta team på Naturskyddsföreningens klimatavdelning.
  + Åkte till Almedalen med dessa och fick vara med och utforma seminarier inför detta.
  + Badat typ varje dag som jag har varit hemma i juli.
  + På fredag åker jag på festival med grabbarna i Atlantic Francis!!
  + Snart får jag hänga runt i UK i 10 dagar <3
  + Bloggen växer så det knakar.

  På minuskontot:
  – Hinner typ inte träffa vänner.
  – Hatar varenda jävla minut av att slava 5 veckor på posten.
  – Orkar inte ens med bloggen när jag är brevbärare.
  – När ska jag vila när det finns så mycket roliga saker jag vill göra???

  Återigen, grattis! Jag är inte förvånad över att bitarna nu faller på plats!

  • Linn
   11 . 08 . 2016

   #relate
   helt sjukt. det finns så mycket kul och så himla himla lite tid! alla skulle behöva en praktikant känner jag, en intern/personlig assistent/livscoach för hur sorterar en ut allt, och vet vad som ska bortprioriteras. även typ en sugardaddy hade varit användbart för även om allt är vansinnigt kul och går “bra” så är en ändå alltid broke haha.
   så stolt över dig med bloggen! du har hittat något som många saknat. och tack för att du kommenterar så ofta, blir svinglad annie. öl när du är här!!! x

 • Ullis
  03 . 08 . 2016

  Alltså jag har läst din blogg i år och detta var ju superkul för dig! Grattis!
  Här är min sommar:
  Började träffa en kille vid Valborg som jag varit vän med i flera år. Hände på fyllan och sen dess har vi inte släppt varann. Ligger hela tiden och tror att han är allt som jag någonsin behövt och längtat efter. Bästa med allt är att vi gör så mycket kul tillsammans och allt är ett äventyr – haft sex på en takterrass med utsikt över Sthlm och likaså på en klippa mitt på dagen i skärgården, varit på audience participation-visning av Rocky Horror Picture Show, varit på massa konserter och i helgen ska vi lägga 300 kr på en brunch. Min syster gifte sig i helgen och det var så himla vackert och roligt. Hade praktik i fyra veckor och det enda som var negativt med det var att det var obetalt, annars var det som en dröm. Blev verkligen påmind om varför jag pluggar till det jag gör och att det någon gång kommer vara värt allt slit och alla tårar. Hade en himmelsk vecka i Frankrike med familj och gjorde inte annat än sola, bada, vila, läsa bok, dricka vin och äta baguette. På den negativa sidan så slavar jag nu resten av sommaren på ett jobb som jag hatar, det var ett år sedan min farmor gick bort och det känns som att även denna sommaren rinner ifrån mig med alldeles för mycket jobb och måsten och att det snart kommer vara mörkt, kallt och grått igen. Men då har jag i alla fall kanske någon som i år kan värma min säng

  • Linn
   11 . 08 . 2016

   tack tack tack! för att du läser och för ditt grattis : )
   okej din sommar ullis(!!!), jag orkar inte vad fint. håll hårt i honom för han verkar vara en dröm! i vilket fall om han ser till att göra dig lyckligt (alltid sig själv först remembaahh) och med 300kr-brunchar och sex på takterasser högt över världen verkar ju knappast trist haha. Kan du inte skriva och berätta vidare hur det går? får ni varandra? vart är bästa brunchen? och jag håller med, det är sånt här som får en att överleva vintrarna.
   tack för att du läser <3

 • jennifer
  03 . 08 . 2016

  Alltså jaa! Du är en sån QUEEN.

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   DU är <3

 • Frida
  04 . 08 . 2016

  För mig är det fint! Det är min första sommar i Sverige (jag pluggar här men har alltid åkt hem och jobbat över sommaren annars) och det har varit den första kalla sommaren på Västkusten i mannaminne. :))) Hemma är vädret däremot fantastiskt! Jag jobbar hela tiden känns det som och det går bra nu (efter en jävligt jobbig start när jag inte fattade något och kände att jag måste säga upp mig). Nästa sommar ska jag komma ihåg att hela min karriär inte hänger på om jag tar lite ledigt fyra veckor på sommaren eller inte, jag måste inte jobba jämt.

  • Frida
   04 . 08 . 2016

   och grattis till dig!!! Vad kul att ditt kämpande börjar bära frukt nu.

 • elin
  04 . 08 . 2016

  Fan vad coolt! Heja dig!! Du är en himla inspiration alltså.
  För mig gick sommarn ganska abrupt på timeout när jag slant på en klippa o bröt handleden. Så istället för att åka privatjet till en pittoresk by i Italien med familjen jag semestrade med så åkte jag in på operationsbordet, för mig själv. Efter ett gäng komplikationer sitter jag gipsad hemma hos mamma i Stockholm o väntar på att det ska bli den 15 o jag får åka tillbaka till sjukhuset o ta ut stiften! Sen åker jag tillbaka till mitt älskade Paris för att pussa på min kille, krama kompisar, gå på utomhusbio samt packa om för snart drar vi på drömresa till Island följt av en vecka i Rom! Lite av en upp o nervänd sommar, men som min kille brukar säga: with you at least its never predictable and boring! Haha..

  • Linn
   11 . 08 . 2016

   </3 </3 skit också! tänker inte försöka säga att tur att du lever i paris eller något sånt för DET SUGER ATT MISSA SÅNNA VÄRDA SEMESTRAR! privatjet – herregud. MEN jag är glad att du lever i vilket fall. du får typ tumblra upp gipset till något awesome <3 hur som EN MILJON TACK för att du kommer in hit och läser och kommenterar! älskar att höra dina historier och tankar xx

 • thea
  05 . 08 . 2016

  Grattis Linn! Du äger! Jag har jobbat helahelahela sommaren på mitt första riktiga jobb och det suger. Ska säga upp mig efter Way Out West och flytta till Köpenhamn. Kramis

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   tack tack tack! good for you att du säger upp dig – skit i jobb som får en att må skit, inte värt det. och HERREGUD så avis jag blir på att du ska flytta till köpenhamn, älskar den staden. här är lite tips: http://metromode.se/creative/2016/03/28/creative-listar-smultronstallena-du-inte-far-missa-i-kopenhamn/

  • Elvira
   10 . 08 . 2016

   Åh jag ska också flytta till Köpenhamn! Maila superviran(at)hotmail.com (tar min skräpmail pga är nojig för spam men lovar att kolla den!!) om du känner dig som vilsen svensk så kan vi kanske ses på en kaffe någon gång? Jag tänker att alla som läser här måste vara bra människor. Och Linn jag ska prova alla dina Köpenhamnstips!

   • Linn
    10 . 08 . 2016

    Klart ni ska hänga! <3 det är sant, alla som hänger här är tipptopp

 • M
  06 . 08 . 2016

  Fy va kul saker du verkar ha för dig ändå!! Njut.
  Jag är en som precis tagit studenten och ska flytta långt från min hemstad för att gå folkis. Är livrädd och astaggad på samma gång. Den här sommaren lixom flög förbi och nu är det bara två veckor kvar tills jag lämnar den här stan. Dessutom är jag riktigt förälskad för kanske första gången i mitt liv och vi kan inte ses för han bor i en annan stad och jag ska ju ändå flytta. Fatta hur typiskt
  Gillar din blogg. 🙂 kram

  • Linn
   11 . 08 . 2016

   studenten – whoop whoop! det blir BARA roligare (om än lite förvirrat) efter studenten. shit, nu kan du göra exakt vad du vill med livet, så coolt. och det kommer gå galant på folkis ska du se, va ba den queen du e. och ang olycklig kärlek, det är tamefan jämt sådär när någon ska flytta! men! nu har du heller inget att förlora, så säg det som måste sägas, och gör det som måste göras – hopplöshet gör en lite modigare i vilket fall. puss!

 • Marte
  06 . 08 . 2016

  grattis x 1000! Utrolig gøy å lese. U go gurl. Min sommer har vært familie, landet og jobb. Ser frem mot bylivet, mine venner og en hektisk studenthverdag. Blir bra

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   <3 tack marte! hade mer än gärna haft mer av en sommar på landet med familjen. tack för att du kommenterar! allt blir så mycket roligare när ni skriver och delar med er

 • Linnea
  08 . 08 . 2016

  Ville bara säga att du verkar som en helt fantastisk person och blir så grymt inspirerad av dig. Jag har jobbat hela sommaren, men det gör absolut nada för jag ska flytta till Amsterdam i höst och vara med min kille som jag haft distans med i mer än ett år. Jag är så jäkla pirrig och så jäkla skraj. Vill så gärna att allt ska funka med jobb och liv och skulle så himla gärna vilja ha samma typ av jobb som dig (det låter helt grymt, lycka till med allt!). Skulle va så kul att höra om hur du valde att flytta, hur det gick fram till i dag och om du har några tips till någon som ska göra samma sak. Du kanske har skrivit något liknande innan, men är en relativt ny läsare. Kram på dig!

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   praise the fucking lord! alltså se – det går att ta sig igenom långdistans (även om det är hemskt) så bra jobbat gurl och grattis! amsterdam är en himla dröm. hmmm jag ska se om jag kan skriva ihop något längre i framtiden men tips nu är att kika på den här artikeln jag skrev för Creative: http://metromode.se/creative/2016/04/11/sugen-pa-att-flytta-utomlands-linn-wiberg-ger-sina-basta-tips/
   kommer att gå SUPER! och leta upp någon snällis på typ facebook i någon grupp eller på insta eller så <3 och snälla skriv och berätta hur det går! jag hejjar härifrån

 • Bonnie
  10 . 08 . 2016

  Hej! Jag har haft världens bästa sommar. Spenderat halva i Tel Aviv, hunnit bli kär, fått med honom till Stockholm, fått hyra hans släktings lägenhet vid Mosebacke och nu till hösten ska jag läsa kreativt skrivande. Så himlahimla taggad!! Har för mig att du pluggat det? Hur var det? Berätta gärna vad du tyckte och vad som gjordes osv om du vill? Hade varit kul 🙂 Och Grattis till dig! Hade också tagit med dig i mitt team utan att blinka! Tack för en grym blogg <3

  • Linn
   10 . 08 . 2016

   Gud, Tel Aviv alltså. Kan du inte berätta mer? Det är en stad jag är så undrande till och hört så mycket gott om men som också är mer än knepig. Vore kul att höra hur du hade det där! Och grattis till att ta tiden att skriva. Det är om något det bästa med skrivkurser tycker jag. Har gått några stycken och det är himla fritt så inga riktlinjer direkt. Det mest lärorika är att få ge och ta feedback och att ha deadlines som ser till att man får iväg saker fast att man har skrivkramp. <3 lycka till!!! och berätta hur det går och om du har några tips

 • Kristina
  11 . 08 . 2016

  Hei! Denne sommeren har vært veldig rar og veldig fin. Jeg har aldri vært så forvirret før, jeg gikk ut av gymnasiet og hadde ingen ide om hva jeg skulle gjøre dette året, bortsett fra å prøve å glemme en gutt som dessverre studerer i London. For et par dager siden fikk jeg beskjed om at jeg har kommet inn på drømmestudiet i Danmark, selv om jeg var nesten helt sikker på at jeg ikke ville komme inn. Så nå drar jeg! Jeg prøvde å fylle sommerferien min med flest mulig planer, så jeg har vært på Roskilde og interrail og prøvde å drukne alle bekymringene mine i øl, men nå skal jeg bare pakke alle tingene mine og dra til Danmark, så håper jeg at alt ordner seg. Ville bare si at det hjelper å vite at det finnes eldre jenter der ute som heller ikke har helt kontroll på livet, og at det er helt ok. Lykke til med prosjektene dine og takk for at du deler tankene dine med andre forvirrede sjeler :))

  • Linn
   11 . 08 . 2016

   haha är glad att min förvirring hjälper någon där ute! och grattis till skolan! helt fantastiskt ju. tycker du gör helt rätt i att bara dra och prova, det är ju så en får reda på om en gillar något eller ej. såååå spännande, och danmark är ju en himla dröm! livet kommer nog alltid att vara förvirrande, man blir nog bara bättre på att hantera förvirringen. skriv och berätta hur det går! jag håller tummarna <3

 • sara
  11 . 08 . 2016

  wow GRATTIS! alla borde alltid få jobba med sina drömjobb?!
  min sommar har varit så himla kul! har inte jobbat en endaste dag utan istället varit ute och rest i en månad i europa, fått göra precis vad jag vill, umgåtts alla dagar med min kille vilket har funkat hur bra som helst (skönt) och sedan kommit hem till supertråkigt väder i sverige. Nåväl allt kan väl inte alltid vara bra, hade varit konstigt nästan.
  kram och tackarrrr så mkt för att du är den mest inspirerande människan jag vet!!!

 • Lotta
  13 . 08 . 2016

  ett stort grattis Linn! Det ska bli perfekt <3

  Min sommar – flyttade hem från Kina, började ta antidepressiva, känner som en helt ny person efter många år av mörkhet på varierande nivåer OCH samtidigt som en jävla idiot för att inte söka hjälp och gå i terapi före. Men stolt stolt stolt över att jag vågade äntligen.

  Sen blev det också många långa nätter på jobb (att jobba som jurist är kanske det bästa jag vet) yoga, böcker, glass och ett veckoslut på det redneckigaste rockfestivalen ever. Även det hade dess uppsidor – ölen var så mycket billigare än på dem där hipstriga ställen som jag vanligen går till.

  Och jag flyttade tillsammans med min pojkvän. Och vi har en balkong. Shit, när jag skriver det här börjar det kännas som den perfekta sommaren.

 • Mikaela
  13 . 08 . 2016

  så fint att höra om allas somrar ändå! Och stort grattis till dig!!
  Hela sommaren, hela detta året egentligen, har varit rätt usel. Det bara jobbas och inga vänner är hemma. Aldrig känt mig så ensam, ungefär. Möjligheten till att kanske, efter snart 23 år i livet, hitta lite kärlek har aldrig hellre känts längre bort medan alla vänners kärlekar tar dem längre och längre bort (över hav och kontinenter, bokstavligen)
  det tär på hjärtat, ensamheten!
  Men drog en månad själv till en liten ö utanför Bali där jag tidigare bott, gottade mig i sol, umgänge, öl och barfotadans på stranden! Och att känna att fan va cool och stark jag är i mig själv som kommit så långt att jag utan att tveka reser ensam över halva jordklotet!
  Första hela höst+vinter i Sverige på 3 år väntar nu och det skrämmer livet ur mig! men fint att få spendera det söderut i Lund, fina fina lund, med att ändå plugga något jag älskar.

 • M
  16 . 08 . 2016

  Åh kommenterar sällan men grattis så fuckin värd det är du! Och tycker att det är så fint att titta in här för du har så festligt liv och är fab.
  Jag har fått ligga i sommar tackar som frågar men bara med sjukt oklara personer och har en crush på min flatmate som hör mig dra hem andra dudes. Har jobbat mig trasig för ett piss-kapitalistiskt företag som verkligen BARA bryr sig om sitt märke och sina feedback scores och att tjäna pengar (när de påstår sig bry sig om ungdomar och utbildning och kultur men är världens största skämt) men lärt känna massa svinroliga personer genom det. Och så har jag druckit all öl i hela världen känns det som i min lever i alla fall.

 • Elin
  18 . 08 . 2016

  Wow! Så jädra stort grattis till allt kul.
  Själv har jag hängt i Indonesien hela sommaren och laborerat på ett Universitet här (pluggar i vanliga fall bioteknik på Chalmers) tillsammans med en person som jag inte kände jätteväl innan. Men även försökt resa omkring, få uppleva kulturen och lära känna nya människor. Rätt så bra i det stora hela. Och fint att få hänga med en person som jag klickade med från första veckan och fått 2,5 månader på mig att lära känna in på bara skinnet.

 • Hedvig
  18 . 08 . 2016

  MEN ÅH grattis! Kommenterar inte så ofta men har läst länge. Din blogg räddade mig när jag hade distansförhållande för två år sen<3 I sommar har jag jobbat 7 veckor i sträck men också hängt så mycket jag bara kunnat med familj och vänner i sommarstockholm. Det har varit fint<3 Jag har också haft jordens bästa sommarragg som gett mig oändligt med bekräftelse och orgasmer. Vi hade en sista helg tillsammans under Way Out West och sen åkte han tillbaka till Stockholm och jag stannar i Göteborg pga det är mitt hem sen ett år tillbaka. Försöker att se framåt och inte sakna för mycket men det är svårt!

  PUSS PÅ DIG, din blogg är guld Linn!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *