dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

watch out Stockholm


Nu ni sitter jag på flygplanet efter att panikjobbat och sen skyndat till flygplatsen. Mobilbloggar alltså för första gången! Blev precis tillsagd av flygvärdinnan för att hennes vagn körde över min äggmacka… livet va. Så glammigt är mitt jetset-liv. Oroa er inte, vi har inte lyft än, men snart är jag på svensk jord. Är på g till Stockholm och stannar ända till måndag. Hoppas att ni rullat ut röda mattan och solen för mitt välkomnande!

Tycker alltid att det känts som det mest vuxna en kan göra, att helt casual flyga ensam. Struttar lite extra med mina kladdiga byxor och mitt överviktiga handbagage. Kom ni ihåg när det här var jag flera gånger i månaden när Daniel och jag bodde i olika länder? Åkte till London minst en gång i månaden och kom ändå inte över att vara en nervös flygare. Fast det var en speciell upplevelse när mannen i passkontrollen frågade varför jag kom dit nästan varje vecka. Japp, lyckas bli stammis på helt fel ställen.

Okej, nu rullar vi så måste sluta. Vill bara inflika att det här är ett väldigt speciellt datum för mig. Ni som följt mig i några år kanske minns varför? Om inte så berättar jag i nästa inlägg.

x Linn
3 Responses
 • Alva
  16 . 03 . 2017

  Fan vad härligt! Hoppas solen håller sig framme för dig. Angående datumet är jag rätt säker på vad det är. Pepp!

 • Ebba
  17 . 03 . 2017

  Känner mig också alltid SÅ vuxen när jag flyger. Gör det mer eller mindre ofta. Småresor någon gång i månaden eller varannan. Ingen förstår varför när jag pratar om det men älskar den vuxna känslan. Bäst är när en får byta plan och glida runt på en ny flygplats och bara titta på folk.
  Hoppas solen håller i sig och att du får det fint i Stockholm! <3

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   Haha gud alltså relate. Vet inte vad det är men det är något fint i att göra något så stort som att resa helt utan att behöva någon annan i närheten. Att en typ hunnit inse att ens eget sällskap är så najs. <3 älskar den här kommentaren! x

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *