dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

A visit to Warner Brother Studios – the Making of Harry Potter

Posted on

 

Fredag efter jobbet och jag åker två tåg och en buss med min vän Saboune. Han har packat chips och cosmopolitan på burk och vi är som barn för vi ska till ett av mina bästa ställen på denna planet – Warner Brother Studios. Det är där alla Harry Potter-filmer spelats in och där en nu får gå igenom alla sets och se allt från kostym till props till smink till grafisk design till trickfilmning, recept, filmredigering etc etc.

 

 

Mycket av anledningen till att jag flyttade till London var pga den här bok- och filmserien. Hade en kategori på min första blogg som hette Harry Potter i vardagen då jag åkte till olika platser som inspirerat filmerna eller om någon herre på bussen råkade säga exakt en line ur böckerna. Är ett Harry Potter fan utan dess like.

Gick utklädd till förhandsvisningarna av Deathly Hallows pt 1 och pt 2 här i London, stod vid staketet vid röda mattan när hela casten tog farväl av serien och Rupert Grint tackade JK Rowling för allt hon gjort för gingers i världen. Har även en hp-tatuering som kan hända blev gjord under en stökig natt när jag var 19. Japp. Detta är mitt paradis. 

 

 

Det var andra gången för mig på Warner Brother Studios och ändå blev jag golvad. Detaljrikedomen och det otroliga jobbet bakom denna filmserie är ofattbar. Vi red på kvastar, lärde oss trollformler, blev skrämda i the Forbidden Forest och svor åt hur äckligt butter beer är.

Fyra timmar spenderade vi där innan vi bokstavligen blev utkörda pga de stängde. Tänker inte skriva mer om exakt allt som händer där för det är så mycket överraskningar som jag inte vill avslöja. Gå bara dit, ok? Dit liv kommer nå en ny nivå.

 

Warner Brother Studios – the Making of Harry Potter

x Linn
8 Responses
 • Rebecka
  23 . 09 . 2017

  Heej Linn! Har bott i London sedan ett tag tillbaka, men på väldigt kort tid, och innan jag riktigt hunnit förbereda mig, har alla mina kompiskretsar flyttat härifrån (jobb, studier, tillbaka till hemstäder etc). Tycker nu att London känns väldigt stort och ensamt men vill inte flytta härifrån, har ett bra jobb här, och jag vet hur underbart det kan vara med rätt människor omkring sig, jag vill ju stanna här för alltid liksom. Jag undrar om du varit med om något liknande? Hur hittar en vänner i London? Hur blir man trygg när alla människor tycks flytta in och ut ur ens liv hela tiden? Du kanske inte har svaret, men du känns som ett London PRO, so I give it a go.

  • Linn
   28 . 09 . 2017

   Åh vad jag känner igen det där. London är så otroligt knepigt pga alla flyttar. Mina tips är:

   1. skaffa ett mer permanent jobb om du inte har det t.ex. på ett kontor. De människorna stannar ofta längre.
   2. Sök dig till folk genom att gå på typ workshops eller kurser eller några kvällsevent osv. Brukar vara fullt va intressanta människor med timmar över.
   3. Kompisdejta! Jämt, alla! Dela ut ditt nummer och hör av dig. Vet att det är jobbigt men det kommer löna sig.
   4. Bo i ett mer permanent hus. Det finns massor av annonser i kollektiv där folk verkligen bor permanent och vill vara typ ett tjejgäng och hänga och äta middagar. Fråga runt! Kolla facebookgrupper och spareroom.
   5. Lyssna på mitt och Fridas avsnitt av Det Bröts som heter Friend Request. Där pratar vi om just det där.

   Lycka till! Du kommer verkligen hitta långvariga vänner. Lovar.

 • En annan Rebecca med C
  23 . 09 . 2017

  Bilderna! Hur gjorde du? Superfina, lite filmkänsla över dem. App? Filter? Desperat!

  • Linn
   28 . 09 . 2017

   Hehe jag ljusade upp skuggor i Kurvor, googlade på Dust & Scratches, lade över denna bild, sen i bildlagret valde jag Screen och sen drog ned hur transparancy. Oj vad det där världens sämsta förklaring? Kanske kan göra en tutorial, annars sök på youtube!

 • Frida
  24 . 09 . 2017

  AAAHHHH jag blir nästan tårögd av skogen!

  • Linn
   28 . 09 . 2017

   Alltså den var så fin så fin! Skrek också högt pga surprises

 • Malin
  24 . 09 . 2017

  åh, det ser helt ljuvligt ut! jag vill också gå dit någon gång <3 tack för titten!

  • Linn
   28 . 09 . 2017

   Ja det är helt magiskt! Åk verkligen dit om du har några dagar i London. Värt allt! ✨

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *