dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

nytt jobb & ny podd

Hej ni! Nu sitter jag i nya kläder och dricker rödvin till soundtracket av Big Little Lies. Kan det vara det bästa jag sett någonsin? Tätt följt av The Handmaid’s Tale då. Och Peaky Blinders och kanske även Westworld. Snart ska Daniel och jag till Saboune och äta pizza. Ute är det vargavinter utan snö. Ändå lite mysigt.

Först vill jag säga tack tack tack för all respons på mitt inlägg om 25 saker jag lärt mig som 25. Ni är så jäkla amazing. För det andra – vilken tyst vecka det varit här! Men vilken livlig vecka det varit för mig. Jobbar på så roliga saker just nu och hinner dessutom prioritera mitt privatliv.

Först, kan vi bara uppskatta ur gulliga Moa och Frida är på sista bilden här. <3 Tog den när jag var i Stockholm i Oktober.

På jobbet då. Jo, det är så att jag bytt jobb! För er som missat jobbar jag alltså på en app. Att jobba på en startup (litet företag) är så jäkla kul och förjävla jobbigt. Man är i princip alltid ett steg ifrån att erövra världen eller gå i konkurs. Den sista tiden har varit sjukt jobbig. Men efter massa övertygande och en ny round of funding ska vi strukturera om på mitt jobb och anställa massa nytt folk! 18 stycken! Det är fler än vad vi är nu totalt. Jag har därför tillsammans med min kollega fått uppdraget att starta upp ett content department. Blir typ rörd för det är mitt drömjobb. Vi ska alltså ansvara för att lägga upp hela vår strategi för vad vi ska skapa, bestämma över form, språk och känsla för ALL text och bild, och dessutom ska vi anställa en egen liten styrka. Otroligt. Är så glad.

Annars då så spenderar jag en hel del tid på facetime eller över sms med Frida. Är så glad över henne. Är så stolt över oss. Efter en månads planerande släpper vi säsong två av vår podd på torsdag! Och woah, en hel del har hänt där. För det första så har vi bytt namn till One Way Ticket. För från och med nu så kommer podden spetsas och handla om allt det som händer med en innan och efter man köper en enkelbiljett utomlands. Vi kommer dela med oss av erfarenheter och tips när det kommer till alltifrån hur man klarar av att säga hejdå till mamma, till hur man hittar rätt boende, hur man bäst raggar på engelska eller vet om det är dags att flytta hem eller inte. Vi har ju bott i tio städer sammanlagt och får otroligt många frågor på det. Jag vet att många av er som läser antingen bor utomlands, har bott utomlands eller är sugna på att prova på det i framtiden. Vi kommer täcka allt det som ni mejlar om, så in och lyssna.

Här är en av tre blooper videos Frida klippte ihop till vår instagram.

Vi släppte trailern i torsdags och den har blivit så väl mottagen! Det kommer hända så jäkla mycket runt omkring den, så håll utkik på vår Instagram @onewayticket.podcast

Nu ska jag iväg. Hoppas du mår bra var du än sitter och läser det här.

x Linn
11 Responses
 • elina
  25 . 11 . 2017

  Grattis till jobbet!! och det ska bli så himla kul att lyssna på podden <333

  • Linn
   27 . 11 . 2017

   Tack! Vad glad jag blir <3 och visst! vi är sååå taggade på ett nytt avsnitt. hörs på torsdag!

 • Ellen
  25 . 11 . 2017

  men hallå!??! stort, stort grattis till jobbet <3 fy sjutton så roligt! ser också så himla mycket fram emot nystarten av podden!

  • Linn
   27 . 11 . 2017

   men tack!! är så jävla värd det haha. och kul att du är taggad! på torsdag händer det

 • Flora Wiström
  25 . 11 . 2017

  ALLTSÅ DITT JÄVLA PROFFS DU ÄR BÄST

  • Linn
   27 . 11 . 2017

   meeeeeehhhh! tack babe.

 • Frida
  26 . 11 . 2017

  LOVE YOU DIN MUPP

  • Linn
   27 . 11 . 2017

   LOVE YOU TOO WEIRDO

 • Amanda
  26 . 11 . 2017

  Wow vad glad jag blir över en ny säsong!! Sitter i Nice och skriver detta, solen lyser och mitt lilla kollektiv har precis söndagsfikat på balkongen så jag mår så himla bra. Älskar er podd och följer bloggen slaviskt även om det inte skrivs något på en vecka, den är bäst! pussokram

  • Linn
   27 . 11 . 2017

   men amanda! blir så jäkla glad. och Nice va! där är daniels pappa från. drömmer om att åka dit verkligen. och tack för att du lyssnar på podden! den kommer fan bli ÄNNU bättre denna säsong. på torsdag smäller det! puss

 • Daniella
  02 . 12 . 2017

  asså det jobbet låter ju som skapat för dej!! <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *