dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

new hair by glasshouse salon

in fab collaboration with Glasshouse Salon

 

Här har vi alltså min nya frilla! Känner mig så jävla fin att jag blir tårögd. Känner mig äntligen som mig själv. Får äntligen vara den rockiga Abba jag velat vara i hela mitt liv. :’) Mia på Glasshouse Salon klippte upp, klippte en halvlugg och gjorde naturliga highlights på mig. Hon ba “nu har du i vilket fall sommar i håret”. <333 Vad tycker ni?

Visste ju att jag ville samarbeta med en salong men har på riktigt letat så himla länge efter någon som känns vettig, vacker och personlig och helst med någon bra människa bakom. Har alltid tyckt att det är så himla knepigt med ~bewwwtyy~, just för att jag kan ju inget? Men vill ju ändå vara fin. Därför blev jag så otroligt typ lättad när jag ramlade in på kanske den finaste beauty-feeden jag sett på Instagram. 

Glasshouse Salon drivs av så otroligt vänliga och coola brudar i Netil House (som jag ju hänger i hela himla tiden) och jobbar bara med naturliga och ekologiska produkter utan kemikalier som är dåliga för miljön och huden. Min frisör Mia påpekade hur sjukt sämst det är för alla som jobbar inom hud- och hårvård att bli exponerad till det varje dag, men också hur obegripligt mycket kemikalier som spolas rätt ned i avloppet vid olika behandlingar. Känns så omodernt att inte bry sig om naturen och ändå är det en industri som kommer undan med så mycket? De skriver väldigt bra om produkter och tutorials på deras journal.

Hur som, kunde inte vara nöjdare med min frilla. Hoppas ni också gillar den.

 

I feel so bloody fab that my eyes almost tear up.:’) Finally I get to be some sort of rock-version of Abba.  Mia at Glasshouse Salon made my hair this pretty. We went for natural highlights, a half fringe and a bit of layering to add more texture. Love how when we were done she went “at least you have summer in your hair now”. <333 What do you guys think?

For a good while I’ve been looking for a salon to collaborate that feels personal yet pretty that is run by good people with good values. I have always find it so tricky with beauty and hair. Mainly because I don’t know anything? But you still want to look good, you know. So when I stumbled upon perhaps the most gorgeous feed on Instagram I got both excited and relieved.

Glasshouse Salon is run by a bunch of incredibly talented and friendly chicks in Netil House (where I hang out too often as you know) and what’s great is that they work mainly with natural and organic products without any nasty chemicals that stretches all the way back to the producers. It’s surprising how rare it is for salons to take that stand despite staff being exposed to this on a daily basis and the shocking amount of chemicals that is flushed straight down the drain. Still it can be tricky to know exactly how to go about things. Luckily in their journal, Glasshouse write very well about different products but also gives tutorials on how to use them to look smashing.

Either way, I couldn’t be more pleased with my new hair. Hope you like it too.

 

 

 

in mega fab collaboration with
Glasshouse Salon
Netil House,
1 Westgate St. London, E8 3RL

(+44) 020 3095 9783

 

x Linn
25 Responses
 • rebecca
  17 . 02 . 2017

  alltså omg vilken babe! det blev ju magiskt!

 • Ann-Charlotte
  17 . 02 . 2017

  Du är alltid fin, men frisyren passar dig verkligen. Awesome!
  Kram från gudmor ❤

 • Men alltså Linn!! Nu orkar jag ej mer!! ORIMLIGT att vara så snygg!!!

 • Jess
  17 . 02 . 2017

  Jag dööör du är en sån babe! Både på utsidan och insidan

 • Molly
  17 . 02 . 2017

  Så jävla SNYGG! 😻

 • Ida
  17 . 02 . 2017

  Wow! Ung Jane Fonda eller Bridget Bardot! Supersnyggt!

 • Maja
  17 . 02 . 2017

  så sjukt fint det ble!!!!!

  • Eva
   17 . 02 . 2017

   Sååå fint det blev Linn! Passar dig verkligen så perfekt!

 • Liv
  17 . 02 . 2017

  Åh, det ble virkelig superfint!

 • margareth
  17 . 02 . 2017

  Love your new loook!! you look so pretty!

 • vilda
  17 . 02 . 2017

  alltså wow, pangbrud! blir himla sugen på att klippa själv nu, tack!

 • Emilia Hallberg
  17 . 02 . 2017

  ALLTSÅ WOW!! gud så bra du passar i det, vill se ut så prick nu!!

 • pernille
  17 . 02 . 2017

  Men altså, wow!! SÅ fin frisyre på deg, og hallo – hårfargen? Perfekt blond jo.

 • Isabel
  17 . 02 . 2017

  Sååå fint hår! Blev också sugen på att skaffa lugg nu 🙂

 • Madeleine
  17 . 02 . 2017

  Men alltså Linn jag döööör vad snyggt! Älskade ditt hår innan också men detta. Wow. Visste att du skulle passa i det!

 • Marte
  18 . 02 . 2017

  For en babe!!

 • elin
  18 . 02 . 2017

  men jag ORKAR INTE VAD SNYGG!!!!

 • Frida
  19 . 02 . 2017

  Jag var full som ett ägg och hade högljudd hicka på bussen mitt i natten när jag läste det här inlägget så jag glömde visst reagera på det. Hur som helst, frisyren klär dig! Gillar verkligen färgen!

  • Linn
   22 . 02 . 2017

   Hahaha alltsåååå. Den här kommentaren får mig att le så mycket. ✨

 • ElinH
  19 . 02 . 2017

  Men alltså wow. Det blev ju supermegafint! 😀
  Har tänkt spara ut min hår, men jösses vad pepp jag blev på att skaffa lugg jag med.

  • Linn
   22 . 02 . 2017

   Tack! Alltså jag stormtrivs verkligen. Har aldrig känt mig mer hemma i en frisyr!

 • Malin
  21 . 02 . 2017

  Vad megabejbig du blev! 🙂 Älskar för övrigt att det numera finns frisörer som jobbar med ekologiska produkter, jag går också till en sån!

  • Linn
   22 . 02 . 2017

   Tack! Ja men eller hur! Hoppas att när vi är typ 50 så kan vi kolla tillbaka och ba “HOWWWWW?!” på att det inte är standard.

 • Ellen
  27 . 02 . 2017

  Wooow!! Du passar så himla bra i det där!

  • Linn
   28 . 02 . 2017

   tack! stormtrivs i det. har typ hittat hem rent hårmässigt haha

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *