dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

min plåtning med netflix

 

Nu är projektet jag gjorde med Netflix och OITNB live. Äh, alltså det var ju så kul! Vill alltid stå framför kameran från och med nu. Fotografen som fick mig att se ut som en queen är duktiga Patricia Reyes. Gillade henne så himla mycket, alla snälla anställ henne?

Precis som tjejerna i OITNB skulle vi så upp för något vi tror på, som vi står för. Såhär sa jag:

Allow yourself and others to make mistakes. Fail, learn, be surprised, be creative. Things rarely go according to plan, but that’s kind of the point – it keeps things interesting. We all deserve a second chance to figure things out.

Kul också att Elle Sverige plockade upp projektet! Vem hade trott att röriga, stökiga jag skulle få vara med i något så glossigt? Känns ju otroligt fancy att få vara med i en tidning som jag slaviskt läste som tonåring. På elle.se kan du läsa mer och se resten av bilderna på mig, Frida och Tess.  Fint ändå?

 

Och om ni missade så kan ni kika på mina behind the scenes från plåtningen. Jag är cute, Frida är cute, och warehouset är fett cooooolt. Nu ska jag ha möte för ett nytt projekt och sen gå på inflyttningsfest.

 

 

x Linn
2 Responses
  • Ellen
    10 . 06 . 2017

    så jäkla stort att ni fick göra det här? ser så sjukt fint ut!

  • Nastasja
    10 . 06 . 2017

    LÄGG AV VAD COOLT!!!!! Ni är så sjukt snygga och grymma!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *