dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

maybe I should just move to Stockholm

Posted on

 

Satt här och blev spanad på av (ok, jag som spanade på) Benjamin Ingrosso

 

Hej lördagsfolk! Nu är jag alltså i Stockholm och bor hos min lillasyster i en etta med utsikt över halva Stockholm. Blir typ sur på att hon och hennes pojkvän delar på en hyra som är mindre än hälften av vad jag och Daniel betalar för vårt fjuttiga rum! Men ändå wow, röda mattan och solen är verkligen utrullad  för mig i Stockholm och jag stormtrivs. Jag äter knäckebröd och leverpastej till frukost och försöker förstå mig på de “nya” sedlarna. Det känns underbart att vara tillbaka och jag kunde inte vara mer förvånad. Tanken att bo här känns nästan bekväm. Kanske att jag borde bo här istället? Skrev det på Instagram och fick 25 personer som skrek ja haha. Bra tänker jag, om ni kirrar jobb och lägga till mig då så kommer jag på stört.

Mötte upp Sandra på aw på hennes kontor igår. Åt popcorn, drack prosecco med hennes kontorskompisar. Sen drog vi till Nytorget 6 och snackade så jäkla bra över några glas vin. Äh men alltså hur mysigt var inte det?? Att en vild själ som hon älskar Stockholm så mycket får mig att vilja prova på det med. Skulle kanske lyckas göra Stockholm till mitt, på mina villkor tänker jag. Det finns ju för mycket fina människor i denna stad för att jag ska kunna hålla mig borta. Smsade Daniel och ba Ska vi flytta hit? och han bar If you really want to? I love Stockholm.

Vi får se.

 

 

x Linn
18 Responses
 • Marte
  18 . 03 . 2017

  Gud, så fin!!

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   1000 tack!

 • Andrea
  18 . 03 . 2017

  Fick en liten girl crush på dig nu. Vad glad du ser ut! <3

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   haha nä vad fint <3 right back at ya

 • Frida
  19 . 03 . 2017

  Gör det! Det är ändå omöjligt att hitta långtidskontrakt i både Stockholm och London så ni skulle inte direkt ha svårt att bryta upp och komma tillbaka igen om ni ångrade er.

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   haha nä vad deppigt. glömmer alltid bort att en inte kan välja var en vill bo i stockholm utan blir typ inackorderad i den andrahandslägenhet som finns. vi får se! men ja, en kan ju alltid komma tillbaka såklart

 • Emilia
  19 . 03 . 2017

  Så fin!

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   Tack! : D

 • Elsa
  19 . 03 . 2017

  Imorrn tar jag flyget över halva jordklotet från Kampala till Stockholm efter två och ett halvt år i Berlin och ett år i Kampala, Uganda. Under fyra år har jag lyckats skapa två hem på två olika platser på jorden, men ännu inte ett riktigt hem i Stockholm där jag ändå bodde mina första 19 år. Inom mig har skapats ett behov av en bas, av total trygghet och lugn. Känslan av att ha riktigt koll och slippa kompromissa. Jag har fått så himla positiv känsla och energi av Stockholm de senaste gångerna jag varit där. Jag tror man verkligen kan göra det till en underbar stad, om man bara ger den chansen. Och ett riktigt hem. Åh. Med mitt egna porslin. Hyra ut den kan man ju alltid göra när hjärtat börjar återigen skrika efter världen. Fick pepp av din pepp, just idag behövdes det.

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   Heja dig alltså! Håller helt med och känner igen mig så himla mycket i det du skriver. Det kanske är något alla känner för sin hemstad som flyttat därifrån? Vare sig det är Stockholm eller London eller Flen liksom. Så läskigt att hamna tillbaka i mönster och känslor som var just tonåren. Men tror absolut att det går att ändra om sin stad till sin egen igen. Du får hålla mig uppdaterad <3

 • mia
  19 . 03 . 2017

  klart du ska testa på stockholm ett tag!

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   SÅ RÄDD

 • Sandra Beijer
  19 . 03 . 2017

  <3 komsi!

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   kanske göre! <3

 • saga
  22 . 03 . 2017

  Måste bara säga att hela din blogg är så himla himla fin! den är så smart upplagd och enkel att navigera runt på och det känns verkligen “hemtrevligt”. blir så sjukt impressed av att du lyckats få något så eget och unik. lätt min bästa blogg att hänga på. kram

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   Wow Saga vad glad jag blir! Har varit så nervöst att flytta över och fixa en helt ny design så blir så glad att höra att du gillar det här. Tusen tack för en himla superkommentar xx

 • Noelle
  22 . 03 . 2017

  Men ah. Jag har tanker fan samma sak varje gang jag ar i Stockholm och min kille svarar i princip samma sak, haha. London ar amazing men det ar nagot med Stockholm alltsa.

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   Ja, det skrämmer mig! Vad 17 ska en hamna/välja/gilla haha, men det löser sig väl (snälla säg ja haha)

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *