dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

EYESEEi

Posted on

I samarbete med EYESEEi

necklace | EYESEEi Herkimer Necklace

large crystal ring | EYESEEi Herkimer Diamond Ring

bracelet | EYESEEi Synchronicity Bracelet

small ring | EYESEEi Illumination Ring

 

 

Som ni vet är jag svag för att klä mig i oerhörda mängder silver. Känner mig sällan så snygg som när jag får vakna upp i osminkad med tovigt hår och så högar av tunna silversmycken runt alla kroppsdelar. Äh det är så fint. När jag väl tar på mig ett smycke så tar det ofta år innan jag tar av mig det igen. De får genomleva sommarnätter, ångestattacker, simturer och sovmorgnar. Mina ringar, halsband, örhängen och armband får ett stort symbolisk och nästan ritualiskt värde, blir en del av mig.

“Min önskan är att få gammal ockult häxkonst modern igen genom snygg design.”

– Sanna Aulén, grundare av EYESEEi

Blev så glad att upptäcka just EYESEEi för de designar och skapar smycken just för det här. Med fokus på naturmaterial är de en del av rörelsen slow fashion, dvs småskalig, hållbar produktion där alla deras produkter är handgjorda. Framförallt använder de sig av råa kristaller för att de sägs ha positiv inverkan på oss och används i helande syfte i massa kulturer.

As you all know, så har jag haft mina highs och lows i livet, och likaså har de jag älskar mest haft det med. I mörka stunder är det inget som hjälpt så mycket som att spendera tid ute i naturen. Även om jag inte vet hur, så är jag helt övertygad om att naturen på något sätt påverkar oss. Därför känns det fint att få bära med sig lite av det, som en jäkligt fin påminnelse. Känner hur som att jag gärna tar all hjälp jag får.

 

Och erkänn att jag helt outdone myself med dessa foton??! Obs, helt utan Daniels hjälp haha.

 

Använd rabattkoden ‘LINN2017’ för
20% på allt i onlinebutiken fram till 20:e Maj

 

EYESEEi
HEMSIDA | INSTAGRAM

 

 

I samarbete med EYESEEi

x Linn
7 Responses
 • Saga
  06 . 04 . 2017

  Du tar så vackra bilder!

  • Linn
   06 . 04 . 2017

   åhhh tack <3 <3 blev så himla nöjd med dessa!

 • Ellen
  06 . 04 . 2017

  De där tunna små ringarna, så himla fina!! Jag hittar dem dock inte i deras ringkategori i shoppen 🙁 Vet du om dem är slut?

  • Linn
   06 . 04 . 2017

   Tack! De är mina egna ringar som jag haft i säkert sex år! Smyckena med kristaller är från EYESEEi <3

 • jennifer
  06 . 04 . 2017

  Alltså ja!!! Snyggaste stilleben/produkt-bilder jag sett på väldigt, väldigt länge.

 • Michelle
  07 . 04 . 2017

  Väldigt mkt ~crispy zen~ över dessa bilder! Men Linn vi måste också prata om ditt nagellack!! Så himla fint! Var kommer det ifrån?

 • Ida
  07 . 05 . 2017

  Så otroligt vackra smycken!! Vill ha allt! Småfattig som jag e blev jag så glad över rabattkoden men den verkar inte funka 🙁 Hur gör jag?
  Tack för vackra bilder iaf! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *