dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

What I want to wear this spring

Nu är alla stora modeveckor förbi! Brukar aldrig följa kollektioner osv så mycket men tycker ändå att mode bara blir roligare och att kläder är ett av de absolut häftigaste sätten att uttrycka sig. Jag vet inte om det är att jag blivit mer intresserad eller mer modig i hur jag klär mig själv, men det kan vara så att 2017 bjuder på det finaste vi sätt i klädstil på decennier? Lekfullt och färgglatt och 70-tal och fulkul. Får mig att helt vilja sluta bära svart?

Tänkte visa er lite kläder jag gärna skulle ha på mig i vår:

foto: Always Judging

Set i två toner av samma färg blir automatiskt en powerdress. Helst som här i murrigt rosa, eller buteljgrönt eller rött.

foto: We Are The People

Jag har drömt om en beige, trenchcoat sen jag flyttade till London. Det är dags. Älskar denna fina med gingham-mönster som foder.

foto: Collage Vintage

Beige trench alltså, att bära med hård, blå denim, leopard och ingenting svart.

foto: Collage Vintage

Även sugen på alla typer av jackor/kavajer/kappor i detta rutmönster. Speciellt i en såhär avslappnad modell som får en att känna sig perfekt 80-tals casual.

foto: Collage Vintage

Blå denim i modell lös. Vita t-shirts med tryck och så kulfula detaljer som fishnets. Älskar laddade plagg, som folk hatar att älska/älskar att hata.

foto: Collage Vintage

Randiga skjortor i högar vill jag ha! Speciellt i rött.

foto: Collage Vintage

Broderade, genomskinliga klänningar eller kjolar över – japp – brallor.

foto: Collage Vintage

Sexiga tantstrumpor matchat med allt som är tvärt emot det.

foto: Collage Vintage

Tyckte det var så fint med en så preppy kavaj + kavajbyxa och så en vinröd hoodie. Väldigt mycket London med just creepers till.

foto: Collage Vintage

Exakt som hon till höger vill ja gå klädd sommaren igenom. I kort lackkjol, vit/röd t-shirt, matchande sneakers och så en rutig kappa. Väldigt Chloe Sevigny kanske?

foto: Collage Vintage

RÖTT! PÄLS!

foto: Collage Vintage

Skulle även vilja investera i en fin väska. Har ju några som jag slängt runt med i flera år fast jag knappt gillar dom och köpte för under 100-lappen. Den här i brunt med stora silverdetaljer är ju en dröm. Plus att kombinationen läder och mocka är det bästa.

foto: Collage Vintage

Vill verkligen bli bättre på att mixa material lika mycket som . Älskar hur hon här har på sig mocka, läder, bomull och lack. Dessutom är buteljgrönt så himla fint, speciellt lösa byxor med onödiga fickor och matchande stövlar. Och så stärkta, vita skjortor då…

2017 blir förhoppningsvis året där min garderob går från monokrom till dovt färgglad, fylld av hållbara och varierande material. En mix mellan en bakfull rockchick och en matchad 70-talsfröken kanske? Fint att vi får ha så mycket kul med kläder i år. Håller ni inte med?

 

 

x Linn
12 Responses
 • Sandra
  15 . 03 . 2017

  Ja håller med!! Vill också få in mer färg i garderoben.

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   Visst! förvånad över att höra mig säga det för har alltid tyckt att svart är det snyggaste.

 • Nastasja
  15 . 03 . 2017

  Älskade de här inlägget! Läste imorse och kunde inte sluta tänka på en beige trench så när jag gick på min sedvanliga pluggpaus-lunchpromenad svängde jag in på Myrorna och köpte just en sån. En tunnare dock, men ändå en beige trench. Fick tummen ur, pusstack för inspo!

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   NÄÄÄÄÄÄ fusk! haha, vad avis jag blir men så fint att höra! heja våren

 • Elin
  15 . 03 . 2017

  ÄLSKAR två toner av samma färg, och den murriga rosa var så himla fin! Powerdresses FTW!!!

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   I KNOW! annars är det typ bara småbarn som har det??? känner lätt att jag måste börja bara bära tvåtonat eller matchande nu

 • Miranda
  15 . 03 . 2017

  Okej I’m probably stating the obvious nu, men om det är så att du inte visste det så är den FANTASTISKA väskan från Chloé och modellen heter Faye. Har suktat efter den så länge nu 🙁 Mvh fattig sjuksköterskestudent

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   waaaaaahhhhhhh visste inte och vågar inte ens googla det nu………… älskar chloe! kommer behöva spara ihop till den känner jag haha! tack för att jag får dela suktandet med någon ändå x

  • Linn
   16 . 03 . 2017

   ok, I LOVE U <3333333 orkar inte. :')

 • Daniella Chanelle
  18 . 03 . 2017

  heja våren! ska röja sönder secondhandbutiker när jag far in till london på lördag och inte lämna staden förrän jag har en komplett vårgarderob med mej hem.

  • Linn
   27 . 03 . 2017

   GÖREEEE!!! London är guld för det, lovar

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *