dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

hola estocolmo & klädpodd

Posted on

 

Nu ni sitter jag på Stansted Airport i London med en hotpot baked beans och ägg och väntar på att boarda mitt plan. Jag ska till Stockholm för att jag saknar det och för att det är stor fest för min förra skola Hyper Island ikväll. Har dock lyckats tajma in dödens fluensa och sitter och febersvettas. Så ledsamt! Blir jättearg på min kropp när den gör såhär.

Aja. Får se om den orkar dansa ikväll, annars tänker jag hänga i soffan och titta svensk tv med min syster. Ni vet väll att det och lösgodis är det alla utlandsvennar saknar mest? Källa: mig själv. Resten av vår familj bor ju i Kenya, men inte Moa och inte jag. Längtar alltid till hennes mysiga etta som alltid har ostbågar i köksskåpen och femhundraelva ansiktsmasker i badrummet. Längtar också efter att hon ska ta hand om mig och räta ut mitt stökiga liv. Ja, hon är min lillasyster men vi har bytt roller sen jag flydde 23. Trivs hemskt bra med det.

Annars ska jag träffa barndomsvänner mer världens gulligaste bebisar och så min kärlek Frida som flyttat tillbaka från NYC. Ni vet väll att vi har en podd ihop? Som heter Det Bröts där vi pratar om livet mellan olika länder? Som ni alla borde lyssna på? Som jag svamlar i en gång i veckan? Helt sant. I veckan pratar vi kläder. Frida försöker desperat sig på en kul klädstil, men hur misslyckas gång på gång. Jag berättar om drömmarknader i Kenya och om varför jag bär glittriga Abba-klänningar en vanlig tisdag. Och så delar vi första BH-minnen, för sånt är livet. Lyssna här eller i din poddapp.

 

Oj, nu står det att min gate stänger så måste springa. Ses i Stockholm va? Hoppas det, är ju kul att veta att ni är riktiga människor.

 

x Linn
10 Responses
 • Hanna
  28 . 09 . 2017

  Vart kommer byxorna ifrån? Superfina:)

  • Linn
   28 . 09 . 2017

   Tack! De är från Zara. Finns på rea nu ✨

 • Fia
  28 . 09 . 2017

  Gillar verkligen eran podd!! Så himla mysig just nu när jag har SVERIGEKRIS utan dess like!
  Keep up the work med podden. Gillar den verkligen. x

  • Linn
   29 . 09 . 2017

   Men tack! Vad glad jag blir. Ska berätta för Frida också. Känner igen mig så mycket i den sverigekrisen haha <3 stay strong girl!

 • Frida
  29 . 09 . 2017

  Relaterade så till den där bh-historien! Bara det att jag absssssolut inte vågade fråga min mamma utan lånade en kompis och sen skulle mamma köpa en åt mig men sa typ “men det finns inte sådär små” = DET VÄRSTA MAN KAN SÄGA TILL EN BENIG UNGE.

  • Linn
   29 . 09 . 2017

   Haha vill typ samla en bok men alla pinsamma bh-historier för dom är så fina!

 • Ellen
  01 . 10 . 2017

  Min femår yngre syster är verklige min rådgivare i livet med! Så klok. Och hon har inte ens gått ut gymnasiet än!

  • Linn
   03 . 10 . 2017

   lillasystrar är fan bäst! hejja dom.

 • Daniella
  08 . 10 . 2017

  ni har så mysiga röster båda två!!

  • Linn
   09 . 10 . 2017

   men tack! haha det är alltid en så surrealistisk känsla att höra sin egen röst, men alltså jag börjar tåla den nu! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *