dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

godmorgon, frida.

Posted on

 

Är tillbaka i London nu. Fortfarande sjuk. Herregud vilken flunsa. Landade alltså i Stockholm i torsdags. Frida fann mig i kassan på Il Caffé på Kungsholmen kl 14.00 – gråtandes. Hon i kassan (stackars människa) gav mig så många val på vad det fanns för mackor och min feberhjärna gick i baklås och det blev bara overwhelming = hulkgråt. De kommande 36 timmarna spenderades alltså i sängen. Var så sjuk att jag inte ens orkade se på tv.

(Försöker att inte tänka på att jag missade min skolas reunion, bästa kompis bebisgos, fika med farmor och allt annat jag planerat.)

MEN! Vid ungefär sjutiden på fredagkvällen poppade jag några ipren och tog bussen tillbaka till one of my great loves.

Frida har ju ny egen lägga, som vi pratat om i podden. Hela hela hela kvällen spenderades vid hennes matbord och vi smed planer, tvinnade spaghetti, skvallrade, drack ren whisky och sittdansade till Justin Timberlake. Har ju insett att det viktigaste i livet är att omringa sig av bara bara personer som ger en skitmycket energi och beröm och glädje. Frida gör verkligen det. Och vet ni, man borde bara jobba med sånna också! Vår podd har varit ett så bra starttest på hur vi två jobbar ihop och kanske var det därför när jag satt och laddade upp för att pitcha in fler projekt ihop som Frida beat me to it och ba VI BORDE JOBBA IHOP. Halva natten var vi uppe.

 

 

Sanslöst mysigt att vakna på upp på soffan bredvid den här bönan, spela in en frukostpodd och så åka och träffa min lillasyster. Vi tre drack cava ihop i soffan, gjorde businessplaner, drog till Fridas lillebrors restaurang och åt/drack/snackade i FEM TIMMAR. Orimligt.

Fotade bara de här bilderna med min systemkamera, MEN klippte också tre rullar analogt som jag ska framkalla och visa. På lördag åker jag tillbaka till Stockholm igen, i åtta dagar! För att ta igen sjukdagar, planera projekt och klämma in allt jag gillar med Stockholm.

 

x Linn
2 Responses
 • frida
  03 . 10 . 2017

  gossiiiboooo <3

  • Linn
   03 . 10 . 2017

   <3 <3 <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *