dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

en lördag med bara inspirerande kvinnor

Posted on

I samarbete med EYESEEi

 

Ahhhh, jag har haft en så jäkla härlig helg. Idag bestämde jag mig att he en hel dag för mig själv, vilket i princip aldrig händer. Daniel var på ett frilansevent hela dagen så jag passade på att skruva upp volymen på min bästa cheesy 80-talsmusik, sitta på balkongen i regnet och konsumera grejer som tre inspirerande kvinnor skapat, nämligen Flora, Frida och Sanna.

 

 

Precis som om det var förutbestämt fick jag två paket i posten på morgonen. Ett med Floras himla bok som blivit en himla pocket. Herregud. Den är så fin och smärtsam och bra. Kan inte bara alla gå och köpa den på en gång? Är så stolt över den kvinnan. Bra jobbat baby! <3 <3

Du hittar pocketen på Bokus här och den inbundna versionen här.

 

 

Det andra paketet innehöll andra numret av Fridas baby Nuda Paper. Har ju varit med och skrivit, korrat, intervjuat så var extra sugen på att bläddra. Det är så sjukt när allt liksom legat i fula google docs och sen som magi blivit till ett så vackert magasin. Okej, magi var en lögn. Har på nära håll sett hur Frida roddat och slitit och kämpat tålmodigt med varenda liten detalj, och wow vad bra hon gjort det. Att skapa något så sammanhängande, slagkraftigt och snyggt är not a piece of cake.

Jag har skrivit inledningen till tidningen. Ett kåseri som innehåller uppskrapade knän, 5-sekundersregeln och Champagne Supernova. Har också intervjuat den kanadensiska konstnären Tau Lewis vilket är obligatoriskt att läsa.

 

   

 

På mig hade jag mina smycken från EYESEEi (detta halsband, den stora kristallringen, detta armband och den lilla kristallringen) som jag samarbetar med som ni kanske minns. Sanna som startat och driver det tycker jag är så ball. Hon bodde i London precis som jag och flyttade tillbaka till Finland för att följa sin dröm om eget företagande. Tror att en hel del av oss har samma dröm, men att faktiskt genomföra det är ju en helt annan grej. Att dessutom lyckas hålla fast sina principer och värderingar och skapa ett smyckesmärke som främjar slow fashion, dvs småskalig, hållbar produktion där alla produkter är handgjorda, är så jäkla bra jobbat.

Om ni är sugna på att klicka hem något så är detta sista helgen att använda rabattkoden ‘LINN2017’ för
20% på allt i onlinebutiken.

 

 

 

Nu kom Daniel hem, han ska laga spaghetti till mig och jag tänker sitta på köksbänken och dricka bubbelvatten och titta på. Hoppas er lördag är najs där i sommarsverige!

x Linn
6 Responses
 • Kaja
  21 . 05 . 2017

  Takk for en fin blogg, Linn! Du skriver bestandig så klokt og fint! Og blir inspirert av bildene.
  Bestilte nettopp det samme halsbandet som du har på deg <3

  • Linn
   22 . 05 . 2017

   vilken komplimang, tack tack tack tack <3 gillar tanken på att vi är flera som går runt med samma halsband, som ett team liksom

   • Kaja
    22 . 05 . 2017

    Ja! <3

 • Anaïs M.
  21 . 05 . 2017

  Nice make-up ! 🙂

  • Linn
   22 . 05 . 2017

   thanks babe!

 • Flora Wiström
  06 . 07 . 2017

  Ååå tack baby <3 Du äger.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *