dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

att våga bo in sig

Posted on

I samarbete med Desenio

Efter att ha hattat mellan Stockholm och London i flera år nu känner jag äntligen att jag kan på riktigt bo in mig. Daniel och jag har nämligen bestämt oss för att ge den här staden minst ett, men förmodligen två år till. Jag vet att här kommer jag vara ett tag framöver nu, att om inget oväntat händer så kommer Daniel och jag gå samma gator hem en bra tid framöver. Hur sjukt är inte det?

Det känns som en riktig lättnad. Att inte behöva undra. Drömmer i princip om att bli en sån som efter femtiosju år i samma bostad hittar en porttappad kondom från -86 när en städar ut.

Under min tid mellan olika länder och lägenheter och bostadssituationer så har jag avundats alla som pratat om val av hyllplan och fingrat på stora dekorativa kuddar och bestick när en är ute på stan och på riktigt övervägit att investera i era hem. Finns det något mysigare?

Det som jag längtat till mest är att köpa eget porslin (fortfarande ingen poäng pga flatmates som krasar allt) och att få hänga upp saker på väggarna. Och nu ni, hände det. Ljuger om jag inte erkände att det kändes heligt.

Palm (21x30cm) & Toronto (50×70)

Skatepark (30×40) & Toronto (50×70) & Palm trees (70×100)

 

 

Tyckte det var så najs när Desenio hörde av sig och ville samarbeta för de har så snygga posters och deras koncept är något jag håller med om. Inredning ska få vara ett uttryck över vem en är, amirite?

Det är ju bara det knepiga i att jag inte veeeet vem jag är och det kommer ta minst elva olika uttryck innan jag kommer på det. Därför är det najs att deras prints håller bra prisnivå så en kan byta ut, prova nytt, komplettera. Plus att alla ni som också strular med vilket land en tillhör så shippar dom hej vilt.

Få 25% rabatt hos Desenio med koden

linnwiberg25

från tisdag 9 maj till torsdag 11 maj.

Gäller på allt förutom handpicked eller ramar.

London är, som ni kanske hört, förbannat dyrt när det gäller boende (surprise). Det går att bo stort, men det kostar, och förmodligen kommer det ändå vara bra mycket trängre än vad vi är vana med i Sverige.

När en bor i ett så litet rum som vi gör kan det kännas läskigt att slänga upp saker på väggarna och täcka den lilla yta som finns. Men det var helt bananas vilken omvänd effekt det hade. Vårt rum känns större, mer ombonat. Erkänn fint ändå?

Beach wave (50x70cm)

Jag slog till och beställde sex prints i olika storlekar men som alla är antingen svartvita eller i majoritet vitt för att bygga en tavelvägg. Det kändes fint att ha våra andra platser som Kenya och Toronto på väggarna också. En Stockholm-poster blir det nästa vända.

Tips är verkligen att checka Desenios inspirationssida för att se hur fint det blir att kombinera vad som annars verkar random. Japp, det var det. Nu fick ni se fotona Moa och Daniel hjälpte mig att ta i lördags också efter att ha planerat hängning osv i detalj.

Koden linnwiberg25 ger 25% rabatt hos Desenio från idag (9 maj) till torsdag (11 maj) på allt utom handpicked eller ramar.

 

 

Inlägget är i samarbete med Desenio

x Linn
10 Responses
 • Tilda
  09 . 05 . 2017

  Du är så bra på samarbeten! Fan vad fint (text & bild!).

  • Linn
   09 . 05 . 2017

   Vilken komplimang – tack! Gud vad glad jag blir att det uppskattas. Är noggrann med att välja samarbetspartner så att det ska kännas bra för alla parter, så det är toppen att det märks!

 • Daniella Chanelle
  09 . 05 . 2017

  Du och Sandra Beijer är banimej bäst i bloggvärlden på att välja ut samarbeten som passar både er själva och fungerar i bloggen, liksom där samarbetet passar med läsarnas målgrupp också!

  • Linn
   09 . 05 . 2017

   meen allltssåå! tack! så jäkla kul att höra – vilken ära! Sandra är så klok och bra på det här. Samarbeten är helt klart en viktig del när en lägger så mycket på jobb så känns viktigt att det känns bra för alla. Om du har några tips, förslag, eller kritik, säg GÄRNA till för vill bara bli bättre. 🙂

 • Ellen
  09 . 05 . 2017

  håller också med tidigare talare – så himla fint samarbete! det känns så tryggt att som läsare se sådana här inlägg, där en känner i varje ord att du valt samarbetspartners noga.

  • Linn
   10 . 05 . 2017

   Tack! Skitkul att höra. Och tack för att du alltid kommenterar. Blir så glad ✨

 • Erika
  10 . 05 . 2017

  Väldigt fin fotovägg! 🙂 Var precis inne på desenio och beställde 3 st posters, yay! Tack för erbjudandet, amazing!

  • Linn
   10 . 05 . 2017

   visst! ahhh vad najs! vilka beställde du? de har så mycket fint.

 • Wilda
  14 . 05 . 2017

  Otroligt vackra bilder och superfin text. Så fint samarbete. Älskar deras posters och ska gå bananas där när jag har fått ordning på mina väggar. Ska måla om allt först “bara”.

  • Linn
   16 . 05 . 2017

   Vad glad jag blir! Tack! Haha känner igen mig i det där… fast för mig är det att hänga upp hyllor

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *