dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

about this damn spring weekend

Sitter i denna sekund i min nybäddade säng och mår illa för att jag är så trött. Vi har haft den första riktiga vårhelgen i London och åh. Den har varit så kul. Min vän Alice som jag gick på Hyper Island med har varit här och jag har flängt i olika områden, upptäckt nya restauranger, inte gått och lagt mig innan 4am och mått otroligt fantastiskt!

 

Highlights från min helg:

 • Att jag väckdes i gryningen av att min nya flatmate har högljutt sex. Undrade först om någon sågade igenom taket i vårt rum, men det var bara väldigt hardcore sex som pågick i ungefär tolv minuter.
 • Hur jag kände mig riktigt ledig för första gången på flera månader.
 • Att dricka burköl i en park och bli tvungen att ta av mig jackan pga sol.
 • Att min chef på baren jag jobbade på bjöd in till stor fest för att berätta att han och hans tjej förlovat sig. Kärlek alltså, orkar inte. Speciellt när det är två av de mest exentriska personerna som hittat varandra.
 • Laga tunna, svenska pannkakor till frukost och bli så förbannat nöjd.
 • Spotifys Easy 80slista. Alla mina bästa helglåtar.
 • Alice och hennes kickass-attityd. Hon är vad jag önskar att mitt spirit animal var haha. Har aldrig mött en person som utan tvekan vänder VARENDA dum/tråkig/konstig sak till något jätteroligt.
 • Att det gått 48h utan att jag öppnat en laptop.
 • Upptäcka nya ställen att ligga på.
 • Köpa en blomspruta och inse att den är exakt lika tillfredställande att använda som jag förväntade.
 • Att sitta uppe till 4am med en tjejkompis och äta fyra rostmackor var, få bubbelvatten i näsan av saker som är roliga och sen bädda ned henne i min soffa som om hon vore mitt barn haha.
 • Ett smsa till Kajsa som sa KOM HIT NU! och så ba kommer hon dit och dansar med mig. <3
 • Hur kocken på baren sken upp när han såg mig och sa att Tack vare din bok så ringde jag till min bästa kompis och sa att han var mitt livs kärlek.
 • Att äntligen få gå och lägga sig med känslan att nu börjar det i London – våren, livet. Jag ska ut, jag ska dansa, jag ska vara ledig och med mina vänner.

 

x Linn
12 Responses
 • Nastasja
  12 . 03 . 2017

  Lägg av vad snygg du är och lägg av vad fin nästa sista punkten var. Tänk att förändra någons liv genom ord, shiet!

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   määäääääähhhhh <3 <3 <3 tack! ja alltså det var en så fin känsla.

 • Frida
  13 . 03 . 2017

  Orkar tyvärr inte reagera på din text för då blir jag så avundsjuk på att du har vår redan men inte vi. Däremot kan jag konstatera att bilderna av dig är jättefina! Och så skulle jag vilja ha din kaktus….

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   visst är min kaktus en himla babe! den ser typ animerad ut??? och var inte ens dyr! 150kr för en så ståtlig himla växt är inte illa haha. tack för fin kommentar

 • jennifer
  13 . 03 . 2017

  Alltså! Du! Din blogg! Dina ord! Alltid så jäkla bra, och gör mig alltid så himla hungrig på livet.

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   DURÅ! <3 tack tack baby, blir så glad.

 • Alva
  13 . 03 . 2017

  Ursäkta.. din BOK? Vad har jag missat? Behöver update på: ditt skrivande, ditt pluggande (300% pluggande på något på uni förut skrev du, vad var det?) och vad du gör på ditt jobb? Vad är det din praktikant ska praktisera? Är så nyfiken!!

  Amaze inlägg, blev vårglad<3

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   haha ja alltså, det är en himla röra!

   jag pluggade heltid på Hyper Island i Stockholm där jag pluggade Digital Media Creative. Då jobbar en med olika företag på projekt mellan 3-12 veckor och gör allt från strategi, design, kundkontakt, kodning, pitchning osv på kampanjer, appar, utställningar inom speciellt digitala industrin.

   förra året hade jag praktik på Metro Mode och jobbade med att skriva redaktionella artiklar samt att blogga. samtidigt skrev jag i princip en hel roman för jag pluggade 100% kreativt skrivande på LTU förra våren. romanen är 80% färdigskriven men helt oredigerad. medan jag gjorde det så jobbade jag också helger på en bar och kocken skrev också på en bok så vi brukade prata om våra romaner och vad som fick oss att vilja skriva om det osv osv. så det är det som inlägget refererade till.

   Nu jobbar jag som Communications & Community Executive på en tech startup. Vi ska ta in en intern som jobbar främst med admin speciellt när det kommer med content för våra olika kanaler och så community support dvs user feedback.

   pjuuuuhhhhh, mycket info men hoppas att det redde ut lite! 😀 kul att du gillar inlägget, tack för kommentar och för att du läser!

 • Frida
  14 . 03 . 2017

  Alltså GUD vad du får mig att sakna London nu. Bodde där i fem år men är bosatt i Gbg sedan ett år tillbaka. Vår i London slår allt annat ever. Njut!!!

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   Förlåt! haha är bara så himla glad över våren. det är verkligen det bästa med att bo här tror jag. du får komma och hälsa på genast tycker jag! x

 • Ellen
  14 . 03 . 2017

  Men hur fin kan en vaaaaa?

  • Linn
   15 . 03 . 2017

   men!!!! tack ellen, du är så himla snäll med dina kommentarer <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *